+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

Toceeii Or Terima Kasih Or Thank You

Thursday, August 11, 2011 ✖ 11:30 PM ✖ 0 comments


Haii bloggers , ni blog aku yang kedua taw . budakketotstory.blogspot.com <---- Ini blog aku yang pertama . Blog kedua ni taklah lama sgt wujud . Dalam sebulan macam tu lah . Blog ini telah diedit oleh 3 orang yang perlu saya berterima kasih sgt - sgt .

Blog ni wujud sebab aku gatai nak ada dua blog \punya pasal lah/ Dan blog ni menggunakan template blogskin . Blogskin jenis \aku pun tataw/ . Blog ni pun orang yang buadkan . Mana ler aku taw . Hikhok ;p 

Yang pertama edit blog ini nama Fatin apa tah , aku lupa . Itu pun free aje . Dy post dekad BBB . Then aku komen and then aku pergi PM dy . Dy kata okay , dia nak buad . So , aku pun bagi lah dia buad . Dia buad letak warna purple terang . Aku taksuka sgt purple terang . Then , lepas dah habis dy edit semua . Aku try edit balek tapi takmenjadi lgsg . Jadi rupa lain like \Fan da/ ;3 Ngeee . Aku bukan taksuka dgn apa yang dia buad cuma setiap org citarasa mungkin serupa sama tapi aku tak . Tapi , apa - apa pun terima kasih banyak sebab sudi edit blog ini .

Yang second edit blog ni mesti semua org kenal Akma . Sapa takkenal tipu lah . Dy tolong edit pakai blogskin jgk . Lawa jgk dia buad tp dy takletak button entry . Mcmana org nak baca entry nanty . So , aku takckp pape lah . Biarkan saja . Malas nak ckp pape sebab nanty kata aku manyak songeh plak ;3 

So , lastly  putus asa lah . Blogskin memang susah nak create . Aku pun nak pecah kepala otak nak buad nyaa ;3 Susah gilokk taw dak . Budak yang rety buad blogskin ni adalah Adek Putrry Nasuha and the AWESOME blog is Akak Nazihah Anuar as you all know .

And lastly orang yang edit blog ni nama dy Syikin . Dy pun post dekad BBB . Aku PM dia . Hikhok \muka tataw malu lagu ni lah ;3/ Dy kata okay , dy buadkan . Its free , sapa yang takmao ;p Naseb baik lah dy pandai buad blogskin . Hihi ;D Hok yang baru lah menepati citarasa aku . Sungguh pandai mu Syikin . HAHA . Bermadah punjanga plak aku :P \apa aku merepek ni/

Lastly , memang nak ucap jutaan terima kasih . Jasa mu dikenang ;3 Ngee . Terima Kasih semuaaa <3 <3 I never forget it .





0 Comments:

Post a Comment