+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

FYI ; This Is A Big Good News.

Wednesday, November 16, 2011 ✖ 7:03 PM ✖ 3 comments


Assalamualaikum
Hai hai semua. Amie baru je cakap dia ada girlpren baru.  Hm, taksedih lgsg sebab girlpren dia atas ni. Kgelak semua. HAHA. Kenapa lah cantik sgt hang ni, SG. ce kasi tips dekat aku sikit. Jangan nak kedekut sgt xD Kstop.

Nak taw apa yang good news itu? Eh, silap big good news xD

Sebelum ni, aku berhasrat nak buat contest lagi. Tapi, taktahu contest pasal ape lagi. Hadiah dia pun taktahu apa. Aku tengok almari tudung, tudung banyak tp sekarang pakai tudung indon je pun. Okay, baru je tdy kakak kata ' Adek, tdy kakak baru je kemas almari tudung tu. Tgk tudung/shawl banyak. Kalo hg nak bg dekat org pun bole. Apa tu, haa hg buatlah kontest hadiah dia tudung/shawl/Tshirt pun boleh. Tp penghantaran hg kena lah buat sendiri ' Kfine -_____________- Engatkan nak tolong sama. Hew hew.

Aku pun taktahu nak buat ke tak contest tu. Nanti lah pikir lain. Nak tanya Amie. Kut2 dia boleh tolong pos barang. Khaha. Selalu buli dia. Dia pun suka kena buli. Kjoke :* Amie ada girlpren baru. Takaci ahh. Aku pun nak jgk. Double lagi. Boooo XD





Jyeahh, esok dapat duet rm1oo. Boleh belanja Amie makan :P Boleh main roller nanti. Rindu nak jatuh2. Khaha :D Btw, nak tgk cerita Aku Bukan Tomboy jgk lah xD








Written By: Syasya Jasmie



3 Comments:

Blogger Ma chérie said...

klau nak buat kontest... klau blh, sara nak join sponsor... tpi... ape pun tak blh..cause tak tau klau blh sponsor pun nak kasi ape... tpikan..kan..klau stakat buat header tu blh laa..so, blh klau sara nk sponsor header klau ade kontest ape-2 kay?? just for fun..cause first time

November 16, 2011 at 9:16 PM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

Aww, terima kasih sara. Nanti kalo I jadi buad kontest. I will inform you :D Tksangka ada org nak sponder jgk. Its greats. Tgu yaaa :D

November 16, 2011 at 10:23 PM  
Blogger Ma chérie said...

okayy :)

November 19, 2011 at 2:30 AM  

Post a Comment