+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

Robot Ishi Is A Shopping Online

Monday, November 21, 2011 ✖ 12:32 AM ✖ 2 comments

Assalamualaikum Haii semua. Korang ada kenal dengan blogshop Robot Ishi dekat Facebook? Takkenal? Meh kita nak kenalkan ye. Hihi :) Jom tengok barang ape yang di jual. Kalo nak tengok, boleh pergi sini > ROBOT ISHI BLOGSHOP. Aku cuma nak cerita pasal necklace sebab kita suka pakai necklace. Khaha :D Lets see and buy it today.


Vintage Heart Silver - RM13.90 


Red Camera Necklace - RM13.90


Owl Colourful Necklace - RM13.90


Owl Vintage Colourful Necklace - RM13.90


Black Spect Necklace - RM13.90


Owl Winky Colourful Necklace - RM13.90


Green Eye Owl Necklace - RM13.90


Oh Owl Necklace - RM13.90

Dan banyak lagi necklace yang dia jual dan sekarang ni time dikaun baby. Korang boleh usha dekat sini > http://www.facebook.com/media/set/?set=a.261249997234497.86319.100000484970949&type=1 . Try lah tengok2 kut ada yang berkenan boleh beli :)






Written By: Syasya Jasmie



2 Comments:

Blogger Hanis Nizam said...

Wahh , memang cool2 semuanya .

November 21, 2011 at 11:03 PM  
Blogger Miraa Hussin said...

uwahh ! >.< comel nyeh !

November 22, 2011 at 1:26 PM  

Post a Comment