+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

Its Between Me, You with E.J *Erdawrd Jacob

Friday, December 9, 2011 ✖ 2:21 AM ✖ 1 comments


Assalamualaikum
Sebenarnya dah tatahu nak update apa. Tapi tangan nak jgk update. Eh, menaip. Hmm, dah cukup parah perah otak ni nak update apa. Buat masa ni, dalam kepala otak hanya ada pasal GA, DATE, MONEY, WORK ktipuuu je work tu. Engatkan mula cuti sekolah nak kerja, tapi malu nak tanya jiran sebelah >,< Jiran sebelah ni dia ada gerai dkt plus atau dikenali highway. Dah malu, mmg takdapat lew. Takpoo, tahun depan ado lagi. Itu pun kalau umo panjang. Kenapo aku guna huruf 'O' ni. K dah macam apa tah.

Hmm, pasal GA. Always make me trouble. Kemarin dah kira jumlah pemenang. Semalam pun dah kira tapi bertambah. Dan hari ini pun kira tapi lagi bertambah. What happen? Yelah, setiap hari ade je sponser yang tawarkan diri untuk sponser. Fuuuuyuu, takkan kita menolak plak #DahKenapaKau telah menjadi trend diTwitter. K bla bla. Dah taknak amek sponser lagi, sebab banyak sgt. T terkeliru plak. 

Sepanjang cuti sekolah ni, rasa macam nak kerja part time. Well, nak cari duet makan. Cuti sekolah, parents takbagi duet. Huaaaaaaa :( Nak topap pun susah. Tp pemalu punya pasal, duet kemana, kerja kemana, motor kemana, semua nyaa ade je kemana. Puihh, apa aku cakap ni. Tapi, tahun depan kan ada lagi. Aku pun belum SPM lg, next year form4. Cuti sekolah nanti boleh kerja. Lagipun, mayb dah ada motor baru. And dah ada lesen. Wuiiii, taksabar nyee. Nak ada lesen. Nanti boleh bawak pakwe pergi date even naik moto ^^ *laughkan me. Not love me okay. Tapi ahh, sama je. 

Sepanjang cuti sekolah jgk, aku bukan ade dekat rumah sangat. Choii, aku takpergi date okay. Aku ada latihan Softball disekolah. Iaitu bola lembut *lembut lah sgtkan, kena lebam bhai Masuk semalam dah tida hari aku pergi latihan tapi sebenarnya empat. Absent one day. Hew hew ^^ First day training, agaklah membosan sampai aku boleh #tweet di tengah-II padang sambil trainig. Tgk lah berapa bosan nya.

Hmm, nak cakap pasal apa lagi ni ;3

Haa, korang dah tengok twilight yang hok baru tu. Twilight Breaking Dawan Part I. Semua dah tengok, gooddd. Cerita dy memang superbb ohsem in the word kalah Ombak Rindu. Haha, Ombak Rindu takpergi tengok lagi. Mayb hari Isnin nie pergi. Wowooot ~ Pergi dgn Amie. Dah lama takjumpa dia ;') Doakan hari Isnin ni berjalan lancar. Aminnn :)





Sebenarnyaa nak update pos ni dah lama dah pun. But, not idea. Just save dlm draft ;3 Kuang3 #APTB











Written By: Syasya Jasmie

Labels:




1 Comments:

Blogger Jiey'A Qru MiyO said...

http://misteryayaulala.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-aida-shafiena-and-fasihah.html INI LINK BLOG SAYA YE AKAK COMEY ♥

December 10, 2011 at 7:02 PM  

Post a Comment