+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

✿ Pemenang Bagi Giveaway AS && FL ✿

Wednesday, December 21, 2011 ✖ 1:32 PM ✖ 22 comments


Assalamualaikum
Seperti yang dijanjikan. Hari yang ditunggu - tunggu oleh semua peserta giveaway. Hari ini dengan rasminya saya Fasihah Latiff dgn Aida Shafiena akan mengumumkan ketibaan yang tuan agung.... Eh, mengumukan pemenang bagi giveaway yg kami anjurkan yang telah berlangsung selama sebulan kini keputusan sudah berada didalam buku nota kami. Hahaha x) LOL. Maaf sebab umumkan pemenang diawal hari. Hari yang dijanjikan ialah hari Khamis. Tapi disebabkan ke excited kan, kita orang bercadang nak umumkan hari ini. Jangan marah  LOL xP


Sebelum itu siapa yg tataw url dia number berapa boleh check sini ;
LIST PESERTA GIVEAWAY <






Okayyy, sesiapa yang rasa number dia ada dalam image diatas. Sila lah isi form dibawah ni untuk penghantaran hadiah ke rumah anda. SILA ISI FORM DENGAN BETUL KALAU SALAH TIADA MAAF BAGI MU. Hahahah xP LOL.













Name:




Email:




Address:




Contact Number:




Url Blog Anda:




Number Url Dalam List Peserta:








This form powered by Freedback



Yang kena bagi details kepada Aida Shafine sila lah terbang ke blog dia >  http://lilyvsdaisy.blogspot.com/ 



Written By: Fasihah Latiff



22 Comments:

Blogger dalia girlgulz said...

yes , number sye 298 . alhamdullilah . :)

December 21, 2011 at 2:33 PM  
Blogger F A T I M A H (: said...

Ok, I'm the unlucky one (:

December 21, 2011 at 4:01 PM  
Blogger AidaMyra said...

146 <3

first time ! thanks fasihah !

alhamdulillah . :)

December 21, 2011 at 8:16 PM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

SILA ISI ORDER FORM :)

December 21, 2011 at 8:18 PM  
Blogger firah.. said...

ta dpt lgi...bkn rezeki...

December 21, 2011 at 9:27 PM  
Blogger dalia girlgulz said...

fasihah , saye dah isi order form kat blog fasihah ,, tapi fsihah kata kene isi kat blog aida . nak buat cm ne neyy ?

December 21, 2011 at 10:21 PM  
Blogger //fatin.farhana said...

Alhamdulillah :)
#330

December 21, 2011 at 10:35 PM  
Blogger Dinie Aainaa said...

tadak rezeki (:

December 21, 2011 at 10:50 PM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

dalia girlgulz ; Pegi jelah isi form dkt blog Aida sebab hadiah awk tu sponser dr Aida :)

December 22, 2011 at 12:13 AM  
Blogger Joel Leslie said...

wahhh, sya number 76. Thankssss so much! dah hantar details :) agak-agaknya apa yg saya dpt ek? :) hehe. hrp2 dpt hadiah yang best! :) thanksss so much tau!

December 23, 2011 at 8:41 PM  
Blogger Farahainnatasha said...

Alhamdullilah, menang ;) Terimakasih kak Fsihah. #271. ;3

December 23, 2011 at 10:15 PM  
Blogger Atiqah Parker said...

thanks. Alhamdulillah, dpt present utk PMR. Thanks a lot.

December 24, 2011 at 8:07 AM  
Blogger Atiqah Parker said...

fasihah, kenape? ade problem ke. ni second time sy isi borang tu. tak sampai?

December 24, 2011 at 12:31 PM  
Blogger Raja Nada Syafiqah Raja Aznoor said...

hey, my number is 48. Alhamdulillah :) but I changed my URL from akumemangsenget to nadasyaf. I swear I don't lie :)

December 24, 2011 at 1:54 PM  
Blogger Raja Nada Syafiqah Raja Aznoor said...

okay, saya dah isi. dapat tak?

December 25, 2011 at 8:45 PM  
Blogger Atiqah Parker said...

takde fb lah pulak. on yahoo boleh? sy kasi email sy : cl_eone@yahoo.com

December 25, 2011 at 9:17 PM  
Blogger Ira Elena said...

Kak Fasihah , kat order form mana satu nak isi ni ? no kite 403 . nak isi kat blog kak Aida or kak Fasihah ? sorry banyak tanya .

December 26, 2011 at 2:20 PM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

Isi form dkt blog ni :)

December 26, 2011 at 10:10 PM  
Blogger Ira Elena said...

Oke dha (: .harap-harap alamat tu correct .

December 27, 2011 at 11:03 AM  
Blogger princess d0UbLe F said...

erm . saya nom 550 . btw , saya nak bagitau yg saya tersent dua borang tuh sbb salah satu tuh alamat rumah saya salah . kalau ada papehal tolongggggg coll saya . terima kasih sangat-sangatt >_<
yg sebenarnye : blok-s , apartment idaman .
bukan yg : blok-2 , app idaman

December 27, 2011 at 10:09 PM  
Blogger Atiqah Parker said...

fasihah, nk contact fb kan. sy request friend yg nama siti norbaya. add then sy bg info k.

December 28, 2011 at 10:16 AM  
Blogger Imanina said...

wah sye nmbor 365..alhmdulillah.. sye dh isi dh form dkt blog awk :)

December 28, 2011 at 4:14 PM  

Post a Comment