+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

Perhatian Kepada Yang Join GA Kitaorang Shj.

Thursday, December 8, 2011 ✖ 12:43 PM ✖ 15 comments


Assalamualaikum
Fasihah ada join satu contest yang memerlukan voting LIKE PHOTO. So, sekarang ni Fasihah nak mintak tolong semua yang join GA Fasihah perlulah mengLIKE PHOTO. Photo dia seperti yang diatas taw. Bukan gambar lain. Kalau nak semua pon boleh. Memang korang semua takdapat apa-II, tapi Fasihah yakin mesti salah sorang drpd peserta GA akan dapat hadiah GA ni. Tolong menolong kan mengeratkan silaturrahim. I hope you all will help me :) Kalau siapa yang nak suruh like photo just bagi link dkt entry ni kay. Fasihah akan like. 


Fasihah harap sgt, korang boleh bantu Fasihah. 


NI LINK YANG PERLU KORANG LIKE ;


First LIKE this page :- 
http://www.facebook.com/inlovewithfivethick


Second LIKE your PICTURE di sini :-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=230753773663537&set=a.229853837086864.55388.205933066145608&type=3&theater







Written By: Syasya Jasmie

Labels:




15 Comments:

Blogger bari'ah said...

done like~tlg mnolng tak slh kan ^^

December 8, 2011 at 12:51 PM  
Blogger iqawangi said...

oke..\already klik.
fb:sislavender

kindly klik this back

http://says.my/iqaiqa/mat-tune-interview

http://says.my/iqaiqa/maxis-hotlink-yuna

December 8, 2011 at 12:59 PM  
Blogger AiDa said...

done , fasihah .

gud luck ! :D

December 8, 2011 at 2:30 PM  
Blogger Muhd Fadlin said...

donee :)

December 8, 2011 at 4:47 PM  
Blogger IzzahLiyana Tahir said...

Okay, dah loikee :DD

December 8, 2011 at 8:57 PM  
Blogger Azka Afrina said...

Done ^^

December 8, 2011 at 10:04 PM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

Thanks you all :D

December 8, 2011 at 11:59 PM  
Blogger mizawinkle said...

Done :D

December 9, 2011 at 10:06 AM  
Blogger Farahin Abd Majid said...

done like ^^

December 9, 2011 at 11:01 AM  
Blogger Fyqah :) said...

Done :)

December 9, 2011 at 2:05 PM  
Blogger SiTi NaJwa said...

Okey dh LIKE :D

December 9, 2011 at 6:49 PM  
Blogger Gadis mutiara_Solehah said...

alo nak tlng like gak tapi sowi x de fb=.='..

December 10, 2011 at 1:23 AM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

hEHE, takpe :)

December 10, 2011 at 2:22 AM  
Blogger eyrah ♥ said...

ok done =)

December 15, 2011 at 3:06 PM  
Blogger //Dark Room said...

done !

December 15, 2011 at 11:54 PM  

Post a Comment