+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

Tanda Aku Sayang Kau. Kau Hadooo? x)

Sunday, December 18, 2011 ✖ 10:14 PM ✖ 1 comments


Assalamualaikum
Hai, omeyy tak saya? Kenapa ayat tu mula-II aku tulis. Haha. Cuba tgk gambar diatas anddd I know I memang omeyy dari dulu lg. Itu gambar aku time pagi-II nak pergi ke tadika or sekolah. Tah, aku pun dah lupa -,- Gambar ni aku gam ditingkap dalam bilik aku. So, kalau orang masuk dlm bilik aku mesti tegur ' Ehh, ni gambar sapa ni? Aloloo, omeeyy nye anak Norizan ni' K aku kembang. Tapi memang omeyy kan, gambar ni kalau tak dah bagi dekat Amie. Mueh :* Tapi, aku bagi gambar lagi satu. Gambar saiz A4 ktipu time tadika dengan rambut kerinting. Hahaha, kalau korang tengok mesti pecah perut korang sebab gambar aku yang omeyyy tuu ;3 Gambar tu dah jadi koleksi dalam dompet Amie. Kiloveyouuu :*


Aku ada dompet Roxy. Hahaha, kau hadoooo? Tadak kan? K diam x) Ini dompet Roxy yang diberi oleh kakak ku Farah. Sebab dia dah beli dompet baru. Sebelum dompet ini diberi kepada aku, dompet ni lawa takda koyak-II lgsg. Tapi, bila dapat dekat aku. Nahhh, amek kau. Aku decorate terus. Siap ada Angry Bird lagi tuu ;p Hahaha. But, its still boleh guna jgk. Tapi, aku takletak bnyk kad pun. Aku tadak kad kreadit. You now why, because aku tak kejar pun duit. Cash sudah ;p Muahahah x) Bila aku tengok gambar dompet aku tu, rasa macam ada sesuatu yang hilang je --' Oh mannnn, my IC. Naseb baik dah jumpa ;p Kau hadooo ke decorate dompet kau mcm ni. Ado ke? Tadak kan. Jarang org tunjuk kan sayang seseorg tu melalui decorate dompetnya. Right? Org selalu tunjuk kan sayang sesorg tu dengan menge'kiss'. I dont loikeee. Nak tunjuk pun berpada pada lah kan ;p Engat Amie sorg je ade koleksi dompet, aku sampai decorate lagi. Amie kalah. Booooo xP

Sebelah kiri ; FOREVER LOVE. Sebelah kanan ; WANNA MARRY. Kbaii.


Actually, benda ni dah lama melekat eh taktahu nak kelasifikasi kan apa. Dah lama bendalah ni melekat di meja belajar aku. Ini tadak kerja punya pasal. Tulis lah semua apa yang nermain difikikiran dah terhasil lah lukisan yang serba takberapa lawa ni. Hand writting takberapa lawa. Sebab cita-II aku bukan nak jadi arkitek mahupun designer tapi aku nak jadi fashion designer bukan kah kena tu jgk. Oh mannn, damn it. Tukar ah cita-II ;p Tulisan dlm paper tu rempit tak? -,-


Woiii, kau hadoo ke buat dekat calculatorr kau mcm ni? Kau hadooo? Mesti tadak an ;p Act, calculater ni dah rosak lepas dah selesai PMR hari tu -,- Ahh, takkan ku buang calculater mcm ni. Puih, macam lagu plak --' Sekarang dah guna calculater baru. Nak buat jgk ah macam tu. Hew hew ^^ Selamat tinggal yg lama. Selamat datang yg baru lg best. 


Omeeyy tak benda tu? Hehe, itu kita beli taw. Kita takbagi pun dekat Amie sebab nanti dia taknak. Yelah, laki mana minta benda-II mcm ni. That I am right girls? So, kita je simpan dua-II ni. Bila rindu, kita cium. Hahah. Ktipuuu je. Siap ada loceng lagi tuu. Nama kita Kecik sebab dekat sekolah org suka pggl kita Kecik. Mueh :* Kekeringan idea nak menaip -.- 


Lawaaaaaaaaaaaaaa kannnnnn? Mmg lawa sebab bukan aku yang buat benda ni. Kakak Form6, nama Nadya yg buatkan. Hew hew ^^ Dia kelas seni. Memang ommeey lah dia buat. Benda ni letak dalam fail yang dibawa ke sekolah setiap hari. And setiap hari lah dok tgk benda ni. Kalau lah, ada yg taw. Mesti jeolous. Kenapa aku takreti nak eja ni --' Damn. Lantak ah. Jangan semua org paham x) Kbaiii.


Cinta itu ibarat kain yang kotor. Bila kain tu kotor, kita cuci sampai bersih. Kalau takbersih, kita usaha bagi bersih jgk. Sama lah macam cinta. Berusaha untuk mencari kebahagian, sinaran, senyuman dalam percintaan x) *Woii, betul ke aku yang ckp ni. Perhh, jiwang siot aku xP





Written By: Syasya Jasmie



1 Comments:

Blogger Hanis Nizam said...

Wah2 ayat last tu . Hihi , kain kotor . So sweet lah sayang .

December 18, 2011 at 11:25 PM  

Post a Comment