+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

You Make My Day Perfect, Sayang :*

Sunday, December 18, 2011 ✖ 12:46 AM ✖ 2 comments


Assalamualaikum
Siapa dah tengok OMBAK RINDU? Siapa dah tengok? Okay, aku tahu aku lambat tengok. Watlek watpeace. Tu ramai lagi yang belum tgk. Relek ah. Sila cabut bulu hidung cepat. Siapa taknak cabut, sila ikut cakap saya. Cakap OMBAK RINDU TAKBEST LGSG perlu ada tanda seru bnyk-II !!!!!!!!!. Cakap semua. Okay, apa kau merepek ni Fasihah. 

Seriusly, Ombak Rindu sgt lah takbest bagi aku. Zero feeling in this movie. Truely by me. Taktahu kenapa. Kawan saya yg menangis, mungkin movie ni sedih bagi dia. Bagi saya, tak. Hew hew ^^ Entah kenapa. Tiada jawapan.

Lepas dah puas berendam dalam air-cond. Kita orang pergi makan mekdi. Okay, kita orang order 2 set ayam goreng mekdi untuk aku dan kawan aku and big mac utk Amie gemok. Dia takmakan daging ayam, thats why pilih big mac. Entah kenapa aku tertanya kepada diriku yang agak perasan comel sedikit. Eh, kenapa hari ini rasa mekdi sgt lah taksedap dan rasa nak korek-II apa yang aku makan tdy k dah macam muak. Tertanya tanya. Why, why, why? Naseb baik ade kawan yang kuat makan and pakwe yg pura-II takkuat mkn padahal dia rebat ayam dgn big mac :O Kstop, janji aku sayang dia walaupun dia makan big mac agak comok eh silap comot. Hew hew ^^ sini kita lap kan.

Lepas selesai kembungkan perit, kita orang pergi bank. Teman kawan aku amek duit. K itu pun nak bgtaw. Lantok ah. Punya pasal aku lah. Then, jalan-II cari beg. Not me. But bestfriend. Dia pandang aku, aku pandang dia. K so sweet mcm candy. Haktuihh, berangan lebih je kau Fasihah. Cadangan nak tapau kawan, belanja Big Apple. Yelah, kawan baru amek duit tuu ;3 Hew hew >.< 

Then, dah taktahu nak pergi mana. Kita orang pergi naik tingkat atas sekali. Andddddddddddd paktiii time. K aku tipu je. Kita orang pergi karokkkk. Best lah jgk sampai melayang suit sepuluh hinggit gemok aku. Taka dia yg kongkerr semua. Dia yg hero. Dia yg juara. Sebab nyanyi dengan penuh feeling. Haha.

Kita karokae sepuluh lagu okay.Tapi, aku nyanyi berapa lagu je. Ada lah dalam 2 3 lagu. Lain semua konker dekat Amie gemok :* Mmg aku tak nafikan sora dia mmg sedap. Hew hew ^^ Aku ada take video. Tapi, malas ah nak upload ;3 Biar aku sorang je tahu. Then, lepas dah having fun. Kita orang pun balek. Perghh, ni amat menjengkelkan. Kitaorang tunggu bas punya lah lama. Adalah nak dekat 1jam O.o Sabar jelah --' Pukul 6.30 ptg sampai lah rumah and wacthing Nada Cinta :D


Hai awak, cantik kan baju and cap yg sy pakai ni kan? Awek sebelah sy yg hadiah kan. Kbaiiii ;3


This post typingg on 12/12 but publish on 18/12 it takes many-II days :3 Sebab tgu watermark punya pasal, last-II guna hak aku jgk.







Written By: Fasihah Latiff



2 Comments:

Blogger Hanis Nizam said...

Hahah , yeah . So sweetlah korang sayang .

December 18, 2011 at 1:01 AM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

Hehe, thankss baby :*

December 18, 2011 at 1:06 AM  

Post a Comment