+Follow Dashboard Refresh Exit
FairyTales
The Owner
Shopping Centre



This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

Antara Asrama Dgn Sekolah Biasa? Its Just Same.

Monday, January 2, 2012 ✖ 8:48 PM ✖ 9 comments

Assalamualaikum
Dah nak bukak sekolah. Bagi yang nak masuk pomone tu belajar elok-II jangan baru nak PMR nanti nak belajar elok-II. Don do like that guys. Trust me start study from pomone not pomtree k. Jangan jadi macam aku. Dula time pomone kalau nak study, aku pilih subject yg aku suka je. Subject taksuka aku letak tepi tong sampah. K I no I takberapa nak cerdik. At least I got 2A in piemr. Mother-in-law, okaylah dari takde A lgsg. Tahniah kepada adik boipreng saya, dia dapat 8A. Omg, taksangka adik ipar aku pandai not like *T.T* Mungkin lah adik ipar aku. iRepit mungkin hmm.


Kadang-II terpikir jgk pasal benda atas ini. But, I don want to go asrama. Takut lah stay dekat asrama. I nak asrama yg macam istana or macam hotel. Agak-II ade tak asrama macam tu? Kalau ada sila bgtaw sy. Sy nak pergi sekolah asrama macam tu. Yang ada wifi with air-cond. Mak aii, suruh lah bapak kau buat sekolah asrama macam. Mmg nak suruh tapi family I org sederhana je. Takkaya macam Dato Lee Choii Weh. Ksalah eja. Sebab yg serius taknak stay asrama sebab ni ; TOLONG SAYA MAK. Okay, dah baca. So, sebab tu lah aku takut nak stay asrama. Aku memang penakut. Weh, siapa yg taktakut tu meh sini waa bagi takut.

Aku lebih selesa dgn sekolah biasa yang bangun pagi mak gerakkan, balek rumah campak beg and terus makan. Kcun. Sekolah biasa ramai kawan. Masuk asrama belum tentu dapat ramai kawan. Belum tentu perangai gila-II macam dekat sekolah biasa. Sekolah biasa kita buli orang, ni masuk asrama orang buli kita. K tak kewl ah mcm ni kan? HAHA. Sekolah asrama kena bangun seawal 5 stgh pagi. Sekolah biasa pukul 7 baru bangun. HAHA. Maklumlah sekolah dekat. Merangkak pun sampai sekolah walaupun lambat.




K memang iTaksuka sekolah asrama. Asrama area sini banyak dah kena kacau. iTaknak ah kena kacau lg. iScare. iRindu kawan-II. Yes, esok iNak jumpa diorang. Kboiboiii.

UPDATE ; TERIMA KASIH TEGUR KETYPOAN AKU. ASRAMA JADI ASMARA. MAAF SEMUA :/


Written By: Fasihah Latiff



9 Comments:

Blogger nasyabella said...

asrama la kak.

January 2, 2012 at 8:52 PM  
Blogger Aliyah Perry said...

asmara ke asrama?hehehe

January 2, 2012 at 8:59 PM  
Blogger Eza_Story said...

maaf menyampuk .. hehe ~ awak punya tajuk entry :Antara Asmara dgn sekolah biasa ? .. hehe ~ maaf .. salah taip .. awak taip asmara

January 2, 2012 at 9:05 PM  
Blogger thefarinah♥ said...

Asmara?

January 2, 2012 at 9:26 PM  
Blogger MarlyaAlenaMohdAsri said...

Hi :) awk salah eja la. Asrama kan? Bukan asmara ? (refer to tajuk entry) heee,just nk ckp.

January 2, 2012 at 11:24 PM  
Blogger FASIHAH ♥ said...

Okayy, sy mmg suka typooo --'

January 2, 2012 at 11:33 PM  
Blogger sheeraY said...

asrama best gilerrrr

January 5, 2012 at 1:24 PM  
Blogger Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah & follow sini ..
Follow Semula k ..
Niena buat GA malam ni (8/1) - (1/6)
Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com

January 8, 2012 at 10:54 AM  
Blogger Atiqah Parker said...

ok. kalau tuntut GA tu kena charge apa2 tak???.

January 13, 2012 at 3:38 PM  

Post a Comment